Neem hier contact op via e-mail of bel 06-47446531

Early bird

Deze scherp geprijsde kookworkshop is voor de vroege vogels! Voor deze kookworkshop heb ik een aantal leuke recepten samengevoegd met gerechten die gemakkelijk te bereiden zijn. Deze kookworkshop duurt 3 uur (koken + eten). De workshop kan uiterlijk 15:30 uur starten en op vrijdag en zaterdag uiterlijk om 13:00 uur.

De gerechten:

  • Crostini panzanella
  • Frittata met pompoen, geroosterde paprika en spinazie (v)
  • Gehaktballetjes met feta en een gegrilde tomaten-paprikasaus
  • Tonijnkoekjes met pijnboompitten en een fris komkommersausje
  • Gefrituurde kaasbolletjes met Hollandse kaas (v)
  • Salade met dadel, appel en Manchego (v)
  • Panpizza met tomatensaus, courgette, artisjok en salami
  • Koekjes met witte chocolade en cranberry

Het menu staat niet helemaal vast. De gerechten kunnen wijzigen door het seizoen, de verkrijgbaarheid van ingrediënten of bepaalde eetwensen van de groep.

Zijn er diëten/eetwensen? Geen probleem, er kan overal rekening mee worden gehouden als ik het tijdig van te voren weet.

Bij kleinere groepen wordt er vaak een keuze gemaakt tussen bovenstaande gerechten.

Praktische informatie:
- De kookworkshop begint met een glaasje bubbels en uitleg, waarna we aan de slag gaan in de keuken.

- In kleine groepjes worden de diverse gerechten gemaakt. Elk groepje maakt één
of twee verschillende gerechten, in totaal maken we 6-8 verschillende gerechten.

- Als we klaar zijn met koken, gaan we aan tafel, in 2 gang(en) worden de gerechten geserveerd.

Vanaf 4 t/m 18 personen is het mogelijk om bij Bio Lou een early bird kookworkshop te volgen.

Voor een groep vanaf 6 personen is de early bird kookworkshop €45,- p.p. incl. alle drankjes tijdens het koken en eten. Zijn jullie met minder dan 6 personen? Geen probleem, maar de kosten blijven voor 6 personen.

* Voor een meerprijs van €15 p.p. is het mogelijk om met biologische ingrediënten te koken.

Image