Aanvragen! Bel 06-47446531
Image

Indiaas

Een reis door de bekende en minder bekende exotische gebieden van India, met heerlijke kruiden en specerijen. Heerlijke curry’s met bijpassende bijgerechten. Een tafel vol met verschillende schaaltjes gevuld met de meest lekkere Indiase gerechten. Een combinatie van de diverse onderscheidende Indiase ingrediënten zoals garam masala, koriander, kokosmelk, yoghurt, linzen, rijst en platte broden. Natuurlijk lekker pittig maar de milde versie mag ook hoor. 😉
Tijdens de Indiase kookworkshop maken we 6-8 verschillende gerechten die na het koken allemaal tegelijkertijd worden geserveerd.

De gerechten:

  • De klassieke Butter Chicken
  • Garnalen Tikka met verse mango chutney
  • Groente Korma met zoete aardappel, bloemkool en kikkererwten (v)
  • Lamsballetjes met rozijnen en amandel
  • Chapatis, platbroodjes met Raita komkommer salade (v)
  • Burgertjes van linzen met erwten, spinazie en verse kruiden (v)
  • Pittige kikkererwten met garam masala (v)

De gerechten staan niet vast. Er kan rekening worden gehouden met diëten, bepaalde eetwensen en het seizoen en dan kan het zijn dat bepaalde gerechten worden vervangen. Bij kleinere groepen wordt er vaak een keuze gemaakt tussen bovenstaande gerechten.

Zitten er vegetariërs in de groep? Of zijn er andere diëten/eetwensen? Geen probleem! Maar geef het wel van tevoren door, zodat ik er rekening mee kan houden.

Praktische informatie:
- De kookworkshop begint met een glaasje bubbels en uitleg, waarna we aan de slag gaan in de keuken.

- In kleine groepjes worden de diverse gerechten gemaakt. Elk groepje maakt één of twee verschillende gerechten, in totaal maken we 6-8 verschillende gerechten.

- Als we klaar zijn met koken, gaan we aan tafel!

Vanaf 4 t/m 18 personen is het mogelijk om bij Bio Lou een Indiase kookworkshop te volgen.

Deze kookworkshop kan ik elke dag van de week geven, doordeweeks en in het weekend. De starttijd van de workshop is flexibel, het kan ‘s middags en ‘s avonds, maar ik begin liever niet later dan 18.00 uur. De workshop duurt ongeveer 4 uur (koken + eten).

Voor een groep vanaf 6 personen is de Indiase kookworkshop €57,- p.p. incl. alle drankjes tijdens het koken en eten. Zijn jullie met minder dan 6 personen? Geen probleem, maar de kosten blijven voor 6 personen.

* Voor een meerprijs van €15 p.p. is het mogelijk om met biologische ingrediënten te koken.


Image