Bekijk alle kookworkshops!
Bel 06-47446531 Aanvraagformulier

Bio Lou Kookworkshops!

Zelf sta ik graag in de keuken om lekkere gerechten klaar te maken. Maar ik wil jou het ook graag leren en daarom kan je bij de kookstudio van Bio Lou een avond of middag gezellig komen koken! Tijdens de workshop maak je kennis met verschillende ingrediënten en praktisch samengestelde gerechten. Mijn doel is om jou te laten genieten van lekkere gerechten. De gerechten zijn niet super ingewikkeld, ze zijn zo samengesteld dat je ze thuis ook gemakkelijk kan bereiden.

In een professionele én gezellige kookstudio op een leuke locatie in Amsterdam Zuid voel je je meteen thuis en koken we met een bepaald thema.
Als er specifieke diëten/eetwensen zijn dan kan je dat altijd doorgeven zodat ik daar rekening mee kan houden. Welk thema je ook kiest, een gezellige middag of avond wordt het zeker!

Het verloop van de workshop:
Eerst een welkomstdrankje en wat uitleg, waarna we de keuken induiken. De gerechten worden onder het genot van een lekker drankje in kleine groepjes bereid. Elk groepje (bestaande uit 2 of 3 personen) volgt 1 of 2 volledige recepten (afhankelijk van de grootte van de groep). Je maakt zo allemaal verschillende gerechten zodat je veel gerechten leert kennen en kan proeven. Na het koken kan je aan een gezellig gedekte tafel genieten van alle zelfgemaakte gerechten terwijl de afwas voor je wordt gedaan!
Na afloop kunnen de recepten worden gemaild.

De kookworkshops kunnen elke dag van de week gegeven worden, doordeweeks en in het weekend. De starttijd van de workshop is flexibel, ‘s middags en ‘s avonds is mogelijk.

Samenstelling van de groepen:
Voor kleine groepen en grotere groepen, vanaf 4 personen t/m 18 personen is het mogelijk om bij Bio Lou een kookworkshop te volgen. De kookworkshop wordt altijd maar aan 1 groep gegeven, je deelt de ruimte dus niet met andere groepen.
Groepen tot en met 14 personen zitten aan één lange tafel tijdens het eten.
Groepen van 15-18 personen zitten aan twee lange tafels.
De kookstudio heeft ook een gezellige tuin! Bij warm weer kan er buiten worden gegeten.