Aanvragen! Bel 06-47446531
Image

Oosters

Exotische gerechten uit Vietnam, Thailand, Japan, China en Korea met de bekende kruiden en ingrediënten zoals koriander, citroengras, limoenbladeren, gember, knoflook, pepertjes, kokos, Thaise basilicum en ga zo maar door. Hier worden heerlijke curry’s, soepen, rijst, noedels en andere Aziatische gerechten mee bereidt.
Bij deze Oosterse kookworkshop maken we 6-8 verschillende gerechtjes die allemaal tegelijk worden geserveerd, als een soort rijsttafel. Om je vingers bij af te likken!

De gerechten:

  • Kantonese gehaktballetjes met Hoisinsaus
  • Thaise viskoekjes met zoete chilisaus
  • Kung Pao kip (met veel rode pepertjes)
  • Groene groente met Teriyaki saus en cashewnoten (v)
  • Noedelsalade met mango en verse kruiden (v)
  • Gebakken rijst met paddenstoelen en pinda’s (v)
  • Banh Xeo (Vietnamese rijstpannenkoekjes met garnalen en/of spek)
  • Gele curry met zoete bataat, spinazie en citroengras (v)

De gerechten staan niet helemaal vast. Ze kunnen wijzigen door het seizoen, de verkrijgbaarheid van de ingrediënten of bepaalde eetwensen. Bij kleinere groepen wordt er vaak een keuze gemaakt tussen bovenstaande gerechten.

Zitten er vegetariërs in de groep of zijn er andere diëten/eetwensen? Geen probleem, er kan overal rekening mee worden gehouden als ik het tijdig van te voren weet.

Praktische informatie:
- De kookworkshop begint met een glaasje bubbels en uitleg, waarna we aan de slag gaan in de keuken.

- In kleine groepjes worden de diverse gerechten gemaakt. Elk groepje maakt één of twee verschillende gerechten, in totaal maken we 6-8 verschillende gerechten.

- Als we klaar zijn met koken, gaan we aan tafel, in 2 gangen worden de gerechten geserveerd.

Vanaf 4 t/m 18 personen is het mogelijk om bij Bio Lou een Oosterse kookworkshop te volgen.

Deze kookworkshop kan ik elke dag van de week geven, doordeweeks en in het weekend. De starttijd van de workshop is flexibel, het kan ‘s middags en ‘s avonds, maar ik begin liever niet later dan 18.00 uur. De workshop duurt ongeveer 4 uur (koken + eten).

Voor een groep vanaf 6 personen is de Oosterse kookworkshop €57,- p.p. incl. alle drankjes tijdens het koken en eten. Zijn jullie met minder dan 6 personen? Geen probleem, maar de kosten blijven voor 6 personen.

* Voor een meerprijs van €15 p.p. is het mogelijk om met biologische ingrediënten te koken.


Image