Bio Lou

Bio betekent leven. Graag help ik een steentje bij aan een lekker en gezond leven met mijn kookworkshops en voedingsadviezen.

Lou is de afkorting van mijn naam Milou.

Zo ontstond Bio Lou.

Na een tijd gewoond te hebben in Frankrijk waar ik omringd werd met heerlijk eten en de lekkerste gerechten leerde maken wist ik het, ik ga iets met eten/koken doen!

Het begon met catering opdrachten voor particulieren en bedrijven en een maaltijdservice waarbij ik voor gezinnen maaltijden ging bereiden. Zo begon ik mijn recepten samen te stellen voor kookworkshops.

Mijn interesse voor de inhoudelijke kennis over voeding begon na een tijd steeds groter te worden. Uiteindelijk ben ik daarvoor opleidingen gaan volgen en inmiddels gediplomeerd voedingsdeskundige.

Uiteindelijk (zoveel jaar verder) viel alles op ze plaats en geef ik nu diverse kookworkshops en voedingsadviezen. Praktische en theoretische kennis die ik heb opgedaan wordt toegepast in al mijn werkzaamheden.

Tijdens de kookworkshops leer je lekkere gerechten bereiden die je erna zelf ook thuis kan maken. Mijn doel is om jou te laten verrassen met diverse ingredi├źnten en smaakcombinaties.

Met de voedingsadviezen help ik je op een praktische manier met het veranderen van je levensstijl die  haalbaar is en goed bij jou past.

Milou


Maak een afspraak