Werkwijze

Gezamenlijk kijken we naar je wensen en mogelijkheden en krijg je advies dat volledig bij je past.

Welk doel je ook hebt, ik help je graag dat doel te bereiken door middel van een beter eet- en leefpatroon. We zullen naar je gehele leefstijl kijken en stap voor stap je voedings- en bewegingspatroon aanpassen waar nodig. Daarbij geef ik je praktische tips en zal ik mijn kennis en ervaringen in een helder verhaal overbrengen. Graag help ik je op weg naar een gezond voedingspatroon dat haalbaar is bij jou leefstijl en dat je ook zonder mijn hulp goed kan blijven volhouden. Ik zal je dus nooit adviseren om crash diëten te gaan volgen of in korte tijd veel af te vallen waardoor er een jojo effect ontstaat.

Je kan kiezen uit 3 verschillende pakketten of één of meerdere losse consulten.

De voedingsadviezen geef ik in de Kookstudio waar de theorie meteen in de praktijk gebracht kan worden. Het ontdekken van diverse nieuwe voedingsmiddelen en het leren maken van verantwoorde gerechten is o.a. de basis voor een nieuw eetpatroon.

Ook geef ik voedingsadviezen bij sportschool Happy Bodies Amsterdam Zuid en bij Happy Bodies Amstelveen.

Je kan hulp krijgen bij: gewichtsproblemen (afvallen/aankomen), zwangerschap, een verantwoord eetpatroon creëren en bij het bereiden van verantwoorde gerechten.

Maak een afspraak